Conserve cu... scumpiri

Piaţa conservelor din fructe şi legume a scăzut anul acesta cu peste 60% comparativ cu anul trecut, în principal ca urmare a condiţiilor meteo nefavorabile care au determinat o diminuare a materiilor prime.

7 afișări
Imaginea articolului Conserve cu... scumpiri

Conserve cu... scumpiri

''Vorbim de o scădere faţă de anul trecut cu peste 60% din cauza vremii nefavorabile care a scăzut aportul materiilor prime, la care se mai adaugă şi lipsa subvenţiilor pentru acest sector. În aceste condiţii ne aşteptăm ca în această toamnă preţul conservelor din fructe şi legume să crească cu aproximativ 30%'', a declarat, pentru Curierul Naţional, Aurel Tănase, preşedintele Patronatului din Industria de Conserve Legume-Fructe, Romconserv şi directorul general al Organizaţiei Naţionale Interprofesională Legume-Fructe (ONILF).

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici