Constantin Constanda se afla in discutii pentru vanzarea Satului Francez

Omul de afaceri Constantin Constanda, care a devenit proprietar al Satului Francez prin cedarea Parcului Bordei catre Primaria Bucurestiului, este in discutii pentru a vinde cea mai mare parte a terenului pentru dezvoltarea unui ansamblu nou de cladiri rezidentiale, comerciale si de birouri.

1 afișare
Imaginea articolului Constantin Constanda se afla in discutii pentru vanzarea Satului Francez

Constantin Constanda se afla in discutii pentru vanzarea Satului Francez

De proiect sunt interesate mari fonduri de investitii, unele din ele aflate deja pe piata romaneasca, au spus pentru Ziarul Financiar surse de pe piata imobiliara.


Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici