Consulul Dinu de la Milano, fabricant de permise false

Liliana Carmen Dinu, soţia consulului general la Milano, Tiberiu Dinu, a eliberat unui român un certificat de autenticitate pentru un permis de conducere fals. Românul a scăpat astfel de închisoare şi a primit un permis italian valabil.

1 afișare
Imaginea articolului Consulul Dinu de la Milano, fabricant de permise false

Consulul Dinu de la Milano, fabricant de permise false

Românul Mihai Berfela, din localitatea Poienile de sub Munte, judeţul Maramureş, a fost oprit de către poliţia italiană pe 1 decembrie 2005, deoarece conducea în localitate cu viteză mai mare decât cea legală. I s-a întocmit proces-verbal şi i-a fost reţinut permisul de conducere. Poliţiştii italieni au cerut Consulatului României de la Milano să verifice autenticitatea permisului. Pe 20 decembrie 2005, românul a făcut cerere de reconversie a permisului românesc într-unul italian. Conform procedurilor, reconversia se putea face doar dacă reprezentanţii consulatului îi eliberau o hârtie de autenticitate a respectivului permis.

 

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici