Consumatorul, victimă sigură

Privatizarea regiilor de electricitate şi gaze nu a dus şi la îmbunătăţirea serviciilor către populaţie, chiar dacă tarifele au crescut simţitor.

1 afișare
Imaginea articolului Consumatorul, victimă sigură

Consumatorul, victimă sigură

Penele de curent din ultima vreme arată că situaţia a scăpat de sub controlul autorităţilor responsabile. Din păcate, victima este consumatorul român de rând, indiferent că acesta cumpără energie de la o companie de stat sau de la una privată. Statul a privatizat cea mai mare parte din distribuţia de electricitate, în speranţa că vom avea parte de servicii mai bune. Din păcate, rezultatele întârzie să apară, iar oamenii sunt nevoiţi să plătească o energie tot mai scumpă, furnizată în condiţii la fel de proaste.Situaţia este valabilă şi în sectorul gazelor naturale, unde statul a vândut integral sistemul de distribuţie către grupul german E.ON şi cel francez Gaz de France.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici