Copii vanduti pe bucati

Costel Nour, 41 de ani si Benoni Pavaloaie, 32 de ani - sunt cei doi indivizi din satul bacauan Ciuturesti, care au fost arestati pentru 29 de zile, in urma unui flagrant ce a demonstrat ca acestia intentionau sa-si vanda doi copii, pentru prelevare de organe, contra sumei de 12.000 de euro fiecare.

1 afișare
Imaginea articolului Copii vanduti pe bucati

Copii vanduti pe bucati

Numeroase sate din zona sufera din cauza saraciei cronice, a lipsei de educatie, a bolilor si a alcoolismului. Arestatii acuzati de savarsirea infractiunii de trafic de minori risca o pedeapsa cuprinsa intre sapte si 18 ani.Politistii de la Crima Organizata au fost informati saptamana trecuta ca doi barbati din comuna Odobesti (sat Ciuturesti) incercau sa gaseasca eventuali clienti, pentru a-si vinde fiecare cate un copil. Exista si varianta in care unul din cei doi (Costel Nour) ar fi fost gata sa se descotoroseasca de toti cei sase copii ai sai, cu varste de la un an la 16 ani, pentru 70.000 de euro.

 

Citeste toata stirea pe www.ziua.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici