Copos a finalizat investiţia de 11 milioane de euro în hotelul din Poiana Braşov

George Copos, care a finalizat investiţia de 11 milioane de euro în hotelul Sportul de la munte, spune că investiţia va fi recuperată în următorii 20-30 de ani, când business-ul va fi controlat de fiica lui, Alexandra. Ea va veni la conducerea companiei Ana Hotels în 2013.

9 afișări
Imaginea articolului Copos a finalizat investiţia de 11 milioane de euro în hotelul din Poiana Braşov

Copos a finalizat investiţia de 11 milioane de euro în hotelul din Poiana Braşov

"În ianuarie 2011 am început proiectarea centrului de conferinţe, 1200 de metri pătraţi au fost construiţi în două luni şi zece luni. Ne-a ajutat o casă de arhitectură din Londra şi un arhitect din România. În cele 11 săli intră 400 de oameni", a spus George Copos. El susţine că în ultimii doi ani de criză a asigurat 450 de locuri prin lucrările de modernizare la cele două hoteluri din Capitală şi la complexul hotelier de la munte.

Citeşte mai multe despre hotelul lui Copos din Poiana Braşov pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici