Coregrafie cu 55.000 de steguleţe » Organizatorii vor ca fanii să sufoce Franţa

Fiecare fan va găsi pe scaun un mic tricolor. Transportul în comun îşi prelungeşte orarul, forţele de ordine şi cele medicale şi-au fixat deja punctele de comandă la stadion. Dureri de cap sînt doar cu gazonul.

10 afișări
Imaginea articolului Coregrafie cu 55.000 de steguleţe » Organizatorii vor ca fanii să sufoce Franţa

Coregrafie cu 55.000 de steguleţe » Organizatorii vor ca fanii să sufoce Franţa

Organizatorii meciului România - Franţa s-au reunit ieri chiar la National Arena spre a regla ultimele detalii legate de partida programată marţi seara, deschiderea oficială a noului stadion din Capitală. S-au făcut probe de sunet, s-au montat panourile publicitare, un grup de copii a exersat traseul şi desfăşurarea bannerelor UEFA Fair-Play, s-au mai făcut retuşuri la gazon şi în tribune.

Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici