Costi a compus o manea antirasism

La mai mult de o saptamana dupa gestul lui Mailat, atacatorul rrom care a ingrozit Italia, acuzat de uciderea Giovannei Reggiani, vedetele de nationalitate romana iau atitudine. Fie ca traiesc in Romania sau in Italia, acestea si-au manifestat indignarea fata de valul de violenta care a cuprins Peninsula si care e indreptat impotriva romanilor.

1 afișare
Imaginea articolului Costi a compus o manea antirasism

Costi a compus o manea antirasism

Costi Ionita s-a aratat impresionat de incidentele petrecute in Italia, in care au fost implicati romani, si a compus un imn antirasism - 'Italienii, fratiorii nostri'. El va interpreta acest cantec alaturi de cei mai cunoscuti manelisti din Romania. Piesa va beneficia si de un videoclip si va fi difuzata incepand de saptamana viitoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici