Cotele candidatilor in alegeri la casele de pariuri straine

Ati vrea ca politicienii din Romania sa va ajute sa castigati niste bani? Vorbim de bani adevarati, cash, nu de cresteri salariale imaginare, reduceri de impozite "pe hartie" sau de mici spagi electorale.

5 afișări
Imaginea articolului Cotele candidatilor in alegeri la casele de pariuri straine

Cotele candidatilor in alegeri la casele de pariuri straine

Ei bine, la alegerile legislative din luna noiembrie veti avea prilejul chiar sa obtineti ceva de pe urma candidatilor, singura conditie fiind aceea de a miza pe politicianul care va castiga in colegiul sau electoral.Cel putin doua case de pariuri online din Occident vor include in ofertele lor si cateva "meciuri" directe care vor avea loc intre aspirantii la un post de deputat sau senator. "Romania libera" a vorbit cu reprezentantii celor doua firme si a aflat ca desi nu sunt inca definitive, cotele oferite principalilor candidati din Romania sunt destul de atractive.

 

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici