Creditorii cer 1 milion de euro de la clubul de fiţe al lui Mutu

Un nou scandal cu fotbalişti, şmenuri, bani negri albiţi la ceas de seară prin cluburi de fiţe este pe cale să izbucnească, implicând direct un „briliant“ al fotbalului - Adrian Mutu. „Briliant Club“ - clubul fotbalistului, are datorii de 3.836.758,30 RON, înregistrate doar la o primă strigare, deoarece suma nu reprezintă decât o parte din totalul datoriilor acumulate.

1 afișare
Imaginea articolului Creditorii cer 1 milion de euro de la clubul de fiţe al lui Mutu

Creditorii cer 1 milion de euro de la clubul de fiţe al lui Mutu

Potrivit iulianurban.ro, la masa creditorilor debitoarei Briliant Club, clubul de fiţe al lui Adrian Mutu, s-au adunat, din cei 80 de creditori aflaţi pe listă, doar 20 deocamdată, care au şi depus cererile de creanţă.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici