Criza lor, în buzunarele noastre

Criza politică ne scumpeşte viaţa. Dovada este deprecierea bruscă a leului imediat ce miniştrii PSD şi-au anunţat plecarea de la guvernare.De exemplu, un român care trebuie să-şi achite o rată lunară la bancă de 500 de euro ar fi plătit, la cursul avantajos de ieri, 2.099 de lei. La cursul depreciat de astăzi, rata ajunge la 2.124 lei. Deci, scandalul de pe scena politică îl costă aproape 26 de lei.

1 afișare
Imaginea articolului Criza lor, în buzunarele noastre

Criza lor, în buzunarele noastre

Asta fără a lua în considerare suita de posibile pericole care ne pasc în acest moment: ruperea acordului cu FMI, retrogradarea ratingului de ţară, alături de continuarea deprecierii leului şi căderea Bursei.


Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici