Cu Italia pe marginea prăpastiei, cancelarul german Angela Merkel cere formarea unei "noi Europe"

Partidul Angelei Merkel, Uniunea Creştin Democrată, caută căi prin care să facă posibilă ieşirea ţărilor Uniunii Europene din zona euro, conform unui material ce urmează să fie publicat mâine în ziarul german Handelsblatt.

11 afișări
Imaginea articolului Cu Italia pe marginea prăpastiei, cancelarul german Angela Merkel cere formarea unei "noi Europe"

Cu Italia pe marginea prăpastiei, cancelarul german Angela Merkel cere formarea unei "noi Europe"

O comisie din cadrul partidului, care realizează proiectul de legislaţie, va prezenta acest proiect în cadrul unei întâlniri ce va avea loc joi. Conform proiectului, o ţară membră euro care nu vrea sau nu este capabilă să se conformeze regulilor monedei unice va putea să părăsească zona euro fără a pierde calitatea de membru al Uniunii Europene.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici