Cu jalba-n protap. Morar si papici au cerut voie de la CSM sA retina procurori din «lotul INM»

Seful DNA, Daniel Morar, si procurorul-sef al Sectiei pentru Combaterea Coruptiei, Lucian Papici, au fost surprinsi, ieri, intrând in sediul Consiliului Superior al Magistraturii. Surse de incredere au precizat, neoficial, ca vizita celor doi capi ai DNA la CSM a avut un singur scop. Si anume, obtinerea avizului de retinere pentru doi procurori implicati in scandalul “Mita pentru examenul INM” si pentru efectuarea unor perchezitii domiciliare.

1 afișare
Imaginea articolului Cu jalba-n protap. Morar si papici au cerut voie de la CSM sA retina procurori din «lotul INM»

Cu jalba-n protap. Morar si papici au cerut voie de la CSM sA retina procurori din «lotul INM»

Surse confidentiale ne-au declarat ca este vorba despre iminenta retinere a  procurorilor Eugen Cojocaru, din cadrul Parchetului de pe lânga Inalta Curte de Casatie si Justitie, si a lui Gheorghe Dumitru, din cadrul Parchetului de pe lânga Curtea de Apel Pitesti. Primul, care a detinut calitatea de membru supleant in Comisia de examinare a INM, este acuzat de trafic de influenta si instigare la permiterea accesului la informatii care nu sunt destinate publicitatii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici