CU VARF SI INDESAT...

Liverpool s-a razbunat pe Besiktas, învigînd categoric, 8-0 si stabilin un nou record în Liga Campionilor. Cu doar un punct în trei etape, englezii, finalisti ai editiei trecute, erau aproape de o rusine în cazul unui insucces aseara.

1 afișare
Imaginea articolului CU VARF SI INDESAT...

CU VARF SI INDESAT...

Rafa Benitez a stiut însa sa pregateasca partida perfect, nedând nicio sansa adversarilor. Pâna în minutul zece “cormoranii” nu le-au permis turcilor sa depaseasca mijlocul terenului, concretizarea posesiei net superioare venind în minutul 19, atunci când Crouch a intrat în posesia unui balon venit de la un adversar si l-a executat pe Hakan Arikan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici