Cuibul poliţiştilor şpăgari a intrat în Europa

Poliţiştii au descoperit una dintre cele mai importante surse de venit pentru poliţiştii şpăgari din Argeş. La Satu Mare a fost reţinut un intermediar care aducea clienţi români din străinătate. Bărbatul mergea personal cu ei până la Piteşti şi îi punea în legătură cu alte persoane din cadrul reţelei.

7 afișări
Imaginea articolului Cuibul poliţiştilor şpăgari a intrat în Europa

Cuibul poliţiştilor şpăgari a intrat în Europa

Aici totul mergea uns. De la primirea vizei de flotant în judeţul Argeş şi până la eliberarea permisului de conducere nu trecea mai mult de o săptămână. Preţul plătit de fiecare client varia între 3.000 şi 4.000 de euro.Agenţia Naţională de Integritate s-a sesizat din oficiu şi va începe verificarea averilor deţinute de poliţiştii implicaţi în acest scandal.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici