Culisele vânătorii de la Balc

De ce se adună unii dintre cei mai influenţi oameni ai Europei pe domeniul de la Balc al lui Ion Ţiriac pentru a împuşca mistreţi? În timp ce unii susţin că punctul forte îl reprezintă calitatea vânatului, alţii vorbesc despre atracţia irezistibilă a unuia dintre cele mai importante domenii de vânătoare ale lui Ceauşescu.

2 afișări
Imaginea articolului Culisele vânătorii de la Balc

Culisele vânătorii de la Balc

O nouă partidă de vânătoare pe domeniul lui Ion Ţiriac de la Balc se va desfăşura în acest weekend. Şi de această dată sunt aşteptaţi invitaţi de seamă, având în vedere experienţa anilor trecuţi, când au participat inclusiv vânători din familiile Rauch, care deţine un imperiu în domeniul alimentar , ori Porsche, celebră în industria auto şi nu numai.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici