Cum a ajuns litrul de benzină la 5 lei

Şoferii sunt tot mai furioşi din cauza preţului ridicat al carburanţilor. Practic, benzina costă aproape la fel de mult ca în alte state UE, deşi salariile sunt mult mai mici.

5 afișări
Imaginea articolului Cum a ajuns litrul de benzină la 5 lei

Cum a ajuns litrul de benzină la 5 lei

Calculele EVZ arată că dacă din salariul mediu brut din România s-ar cumpăra doar benzină, atunci am putea achiziţiona 390 litri, mai mult doar decât la bulgari (293 litri). În Spania, dintr-un salariu mediu s-ar plăti 1.422 litri, în timp ce nemţii pot alimenta de 6,5 ori mai mult decât noi (2.535 litri).

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici