Cum a ajuns stadionul “Lia Manoliu” SĂ COSTE APROAPE DE DOUĂ ORI MAI MULT decât valoarea iniţială. Lecţia britanică

În timp ce britanicii se laudă că au finalizat Stadionul Olimpic mai devreme cu o lună şi cu circa 11 milioane de euro mai puţin decât era prevăzut, în Bucureşti, stadionul "Lia Manoliu" continuă să înghită milioane peste bugetul prevăzut.

7 afișări
Imaginea articolului Cum a ajuns stadionul “Lia Manoliu” SĂ COSTE APROAPE DE DOUĂ ORI MAI MULT decât valoarea iniţială. Lecţia britanică

Cum a ajuns stadionul “Lia Manoliu” SĂ COSTE APROAPE DE DOUĂ ORI MAI MULT decât valoarea iniţială. Lecţia britanică

Bugetul pentru ridicarea stadionului "Lia Manoliu" a fost iniţial de 119 milioane de euro. Acum, când este la stadiul de finisări, costurile au ajuns la 213 milioane de euro , o depăşire de buget de 94 de milioane de euro.Bugetul pentru ridicarea Stadionului Olimpic din Londra a fost de 552 de milioane de euro, din care s-au cheltuit, efectiv, 540,5 milioane - o economie bugetară de 11,5 milioane de euro.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici