Cum a cerut Berceanu darul de la „regii asfaltului”: „Trimiteţi pe adresa mea de mail propunerile de ajutorare, să nu ajungă în alte zone”

Utilaje, muncitori, saci de ciment, dar şi aragaze şi parchet laminat. Asta i-au promis ieri constructorii ministrului Transporturilor, Radu Berceanu, care i-a adunat la Bucureşti pentru a-i convinge să lucreze pe gratis la înlăturarea efectelor inundaţiilor din Moldova. Au fost de acord, însă numai după ce li s-a arătat şi partea plină a paharului, şi anume că peste puţină vreme vor fi mai multe licitaţii, pe care le vor putea câştiga, urmând ca atunci să lucreze pe bani.

3 afișări
Imaginea articolului Cum a cerut Berceanu darul de la „regii asfaltului”: „Trimiteţi pe adresa mea de mail propunerile de ajutorare, să nu ajungă în alte zone”

Cum a cerut Berceanu darul de la „regii asfaltului”: „Trimiteţi pe adresa mea de mail propunerile de ajutorare, să nu ajungă în alte zone”

"Aş putea să spun că am trecut printr-o perioadă dificilă şi încă suntem. Perioada următoare poate să fie una mai fericită. Toată lumea de aici va avea de lucru. Nu avem numai proiecte de autostrăzi, mai avem şi drumuri naţionale şi centuri ocolitoare", i-a luat ministrul la sentiment pe cei peste 100 de "regi ai asfaltului" adunaţi în sala de la etajul unu al Palatului CFR.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici