Cum a fost furat filmul 3D care prezintă Catedrala Mântuirii Neamului

Un filmuleţ "furat" din arhiva firmei de arhitectură ce execută proiectul Catedralei Mântuirii Neamului era cât pe ce să nască un conflict între Patriarhie şi respectiva societate băcăuană.

21 afișări
Imaginea articolului Cum a fost furat filmul 3D care prezintă Catedrala Mântuirii Neamului

Cum a fost furat filmul 3D care prezintă Catedrala Mântuirii Neamului

Clipul prezenta o simulare a viitorului ansamblu arhitectural ce se ridică pe Dealul Arseleanului, la doi paşi de Parlament. Un tur virtual în care privitorul putea vizita întregul complex religios, estimat la 200 de milioane de euro, şi întins pe cinci hectare, respectiv catedrala, plus cele patru case ale Sfinţilor Apostoli Andrei, Petru, Pavel şi Luca, fiecare cu funcţiunea ei.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici