Cum a scos mafia asiatică 600 milioane de dolari din România

Investigarea activităţii unor grupări asiatice care operează în complexul Dragonul Roşu scoate la iveală un sistem similar celui mafiot.

6 afișări
Imaginea articolului Cum a scos mafia asiatică 600 milioane de dolari din România

Cum a scos mafia asiatică 600 milioane de dolari din România

Procurorii au stabilit că unii dintre liderii reţelei aveau conexiuni la vârful grupului de firme Niro, controlat de Dumitru Nicolae. Primele rezultate ale unei anchete derulate de procurorii Direcţiei pentru Investigarea Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) pun în lumină miza uriaşă care se ascunde sub unele standuri din Dragonul Roşu.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici