Cum ajunge o maşină să coste peste 1 milion de dolari. Care sunt cele mai scumpe zece maşini din 2012

Cum ajunge o maşină să coste peste 1 milion de dolari: o combinaţie de materiale extrem de rare folosite la interior, cadru din fibră de carbon, frâne ceramice, lemn exotic, modificări extraordinare la carcasă şi producţie în cât mai puţine exemplare.

13 afișări
Imaginea articolului Cum ajunge o maşină să coste peste 1 milion de dolari. Care sunt cele mai scumpe zece maşini din 2012

Cum ajunge o maşină să coste peste 1 milion de dolari. Care sunt cele mai scumpe zece maşini din 2012 (Imagine: www.zf.ro)

Forbes a făcut topul celor mai scumpe maşini care ies pe piaţă anul viitor, din care cea mai ieftină este un Porsche 918 Spyder de 845.000 de dolari, iar cea mai scumpă este un Bugatti Veyron Supersport de 2,6 milioane de dolari. Topul realizat de revista americană a luat în calcul producători consacraţi ca Bugatti, Rolls-Royce şi Lamborghini, dar şi constructori mai puţin cunoscuţi, ca Leblanc şi Shelby Super Cars.

Citeşte mai multe despre cele mai scumpe maşini care ies pe piaţă anul viitor pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici