Cum arată cel mai prost CV din lume

Un canadian pe nume Eric a depus un CV pentru a se angaja la un restaurant în care menţiona la calităţi "reflexele de felină" şi "râsul de cal (opţional)", potrivit Gândul.

10 afișări
Imaginea articolului Cum arată cel mai prost CV din lume

Cum arată cel mai prost CV din lume (Imagine: www.gandul.info)

Cu toţii ştim că e criză şi că, în momentul în care căutăm un loc de muncă, trebuie să ieşim în evidenţă. Tipul de mai jos, sigur a reuşit. Nu e sigur, însă, dacă a stârnit hohote de râs printre angajatori sau aceştia chiar s-au gândit serios să-l cheme la interviu. Vă prezentăm mai jos cel mai prost (sau cel mai bun) CV, pe care un canadian pe nume Eric l-a depus pentru a se angaja la un restaurant.

În traducere:

"ERIC

Obiectiv
- să 'înhăţ' un post de conducere, folosind orice metodă necesară. După care să fiu un şef corect şi cinstit şi să aduc compania pe culmele succesului sau mă rog;

Principalele calităţi
- reflexe de felină (acum mă vezi, acum nu mă miau vezi);
- posibil abilităţi paranormale;
- bun la poker (ştiu când să păstrez cărţile şi când să le arunc);
- emit arome plăcute;
- râs de cal (opţional);
- expert în Mariokart pe Super Nintendo;
- mă descurc la dansuri "sexy"; am 29 de ani, dar păr facial ca la 13 ani;
- pot să mănânc MULT dintr-o dată; a, da, pot să fac şi moonwalk.

Citeşte mai multe despre cum arată cel mai prost CV din lume pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici