Cum arată primii 4.269 km de înjurături

Primii trei clasaţi în cursa pentru Cotroceni au bătut, din calculele Gândul, în primele trei zile ale campaniei oficiale pentru preşedinţia României 4.269 de km prin ţară, fiecare profitând de ocazie pentru a-şi înjura contracandidaţii.

11 afișări
Imaginea articolului Cum arată primii 4.269 km de înjurături

Cum arată primii 4.269 km de înjurături

După ce i-a atacat din nou pe Mircea Geoană şi Crin Antonescu, preşedintele-candidat Traian Băsescu şi-a ironizat chiar şi apropiaţii. Întrebat ce consideră că va face ministrul Vasile Blaga dacă actualul Minister al Dezvoltării va prelua şi Ministerul Turismului, Băsescu a răspuns: "O să sară pe cal, o să-şi pună trăistuţa maramureşană! Ce să facă? Trebuie să intre în tonul turismului".

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici