Cum folosesc politicienii spaţiul virtual. Clasa politică se mută încet, încet pe internet

Bloggingul, Facebookul, Twitterul şi alte forme de socializare online au reuşit să atragă clasa politică mai ceva decât ciolanul guvernării. Ziarul „Puterea” vă prezintă cum se comportă politicienii noştri în mediul online.

9 afișări
Imaginea articolului Cum folosesc politicienii spaţiul virtual. Clasa politică se mută încet, încet pe internet

Cum folosesc politicienii spaţiul virtual. Clasa politică se mută încet, încet pe internet

De la acuzaţii pe adresa adversarilor politici sau prezentarea diverselor proiecte personale până la opinii despre calitatea lobodei sau declaraţii de dragoste pentru armele de foc, internetul este un instrument de exprimare pentru politicieni. Adrian Năstase, Elena Udrea, Victor Ponta, Cristian Preda, Ion Iliescu, Andreea Vass, Dan Ioan Popescu, Alina Gorghiu sunt numai câţiva dintre politicienii care au fost cuprinşi de febra internetului. Însă lista e mult mai lungă.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici