"Cum Italia îl are pe Camoranesi, aşa putem avea şi noi un jucător naturalizat!"

Selecţionerul echipei naţionale, Răzvan Lucescu, a comentat posibilitatea de a avea în echipă un jucător român naturalizat. Tehnicianul a declarat că fotbalistul lui CFR Cluj, Juan Culio, este un jucător foarte bun, care ar putea face faţă pentru România.

6 afișări
Imaginea articolului "Cum Italia îl are pe Camoranesi, aşa putem avea şi noi un jucător naturalizat!"

"Cum Italia îl are pe Camoranesi, aşa putem avea şi noi un jucător naturalizat!"

"Italia îl are pe Camoranesi, aşa că nu văd de ce nu am putea avea şi noi acelaşi lucru. Nu depinde de mine, aşa că nu are rost să vorbim despre asta", a spus Răzvan Lucescu.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici