Cum lucrează instanţele ca fabrici de bani pentru magistraţi

Comisia Europeană face azi public un raport extrem de critic la adresa Justiţiei din România. Magistraţilor români puţin le pasă: Cotidianul a asistat la modul în care se derulează procesele prin care judecătorii şi procurorii îşi obţin sporurile salariale.

4 afișări
Imaginea articolului Cum lucrează instanţele ca fabrici de bani pentru magistraţi

Cum lucrează instanţele ca fabrici de bani pentru magistraţi

2.000 de magistraţi, procurori, grefieri şi oameni din personalul auxiliar al instanţelor au fost citaţi marţi la Secţia de contencios administrativ şi fiscal a Curţii de Apel Bucureşti (CAB). Toţi într-o singură sală şi toţi pentru acelaşi motiv: suspendarea executării actulului administrativ semnat de ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, respectiv procurorul-şef al Parchetului General, Laura Codruţa Kövesi, prin care toate instanţele au fost informate că nu sunt bani pentru plata sporurilor la salariul lunii iunie, de 50%, recent câştigate tot în instanţe.

 

Citeste toata syirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici