Cum poate fi salvată lumea de la colaps economic. Inventatorii au răspunsul

Mulţi economişti ne avertizează că urmează vremuri grele şi că nu există soluţie magică ce ar putea să ne salveze. Situaţia nu este, însă, atât de neagră precum pare. VIrginia se pare că a găsit motorul pentru creştere economică, iar această invenţia, procesul prin care mintea umană creează idei noi cu aplicări practice. Invenţia este mama creşterii economice.

49 afișări
Imaginea articolului Cum poate fi salvată lumea de la colaps economic. Inventatorii au răspunsul

Cum poate fi salvată lumea de la colaps economic. Inventatorii au răspunsul (Imagine: Shutterstock)

Invenţia este magică pentru că poate aduce profit infinit mai mare faţă de investiţia iniţială. O singură idee genială poate genera transformări enorme, atât din punct de vedere economic, cât şi la nivel general.

Economia, la nivel mondial, se bazează pe două coordonate, care se intersectează - capitalul şi forţa de muncă. Sigur, acestea sunt cele mai importante, dar nu sunt singurele.

Macroeconomiştii spun adesea că iau pulsul economiei, iar de aici putem să facem o analogie. Pulsul este un indicator secundar în viaţa noastră, slab şi incomplet, pentru că acesta poate exista şi în cazul în care pacientul este în moarte clinică, dar este susţinut în viaţă de aparate.

Află mai multe despre cum poate fi salvată lumea pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici