Cum să faci 20 de milioane de euro din 30.000 de lei

O firmă din sfera de influenţă a lui Dan Ioan Popescu, fost ministru al Economiei, a pompat bani pentru PDL în campania electorală pentru alegerile parlamentare.

10 afișări
Imaginea articolului Cum să faci 20 de milioane de euro din 30.000 de lei

Cum să faci 20 de milioane de euro din 30.000 de lei

SC Romelectro SA, firmă care a făcut numeroase afaceri cu o societate controlată de Dan Ioan Popescu, a donat 30.000 de lei în campania PDL pentru alegerile parlamentare. În schimbul acestei sponsorizări, Romelectro a primit, în perioada 2009 - 2010, peste 20 milioane de euro din contracte publice.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici