Cum să "spargi" un milion de euro. Poveştile unor tineri care nu mai visează să câştige la Loto

Ce aş face dacă aş avea un milion de euro? Este o întrebare pe care mulţi dintre noi şi-au pus-o, măcar o dată în viaţă. Unii visează să-l câştige la loto, alţii (câţiva) îşi propun să joace la bursă şi să atingă la un moment dat acest prag, alţii se laudă că într-o singură zi au câştigat chiar mai mult de atât.

4 afișări
Imaginea articolului Cum să "spargi" un milion de euro. Poveştile unor tineri care nu mai visează să câştige la Loto

Cum să "spargi" un milion de euro. Poveştile unor tineri care nu mai visează să câştige la Loto (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Dacă ar avea un milion de euro cash şi ar porni o afacere de la zero, Radu Oprea, 31 de ani, preşedintele Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) din regiunea Sud-Est, ar opta pentru înfiinţarea unui incubator de afaceri, destinat întreprinderilor care încep activităţi economice noi. Denumirea pompoasă are însă o traducere foarte exactă când ajungem la detaliile afacerii: "O clădire să spunem cu 100 de încăperi, o reabilitezi, apoi închiriezi câte o încăpere fiecarei firme. Ei pun la comun o serie de cheltuieli cum ar fi cele cu întreţinerea, secretariat, poştă, sală de conferinţe. Partea de contabilitate ar putea fi făcută de 1-2 persoane pentru toate firmele din respectiva clădire", descrie afacerea, pentru gândul, Radu Oprea, manager Eco-Terra.

Citeşte mai multe despre tinerii antreprenori din România pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici