Cum se fac numirile în Coaliţie: un popă la Turismul feroviar, Adrian Iovan sau „nu-ştim-cum-îl cheamă” la Tarom

PD-L şi PSD s-au întâlnit, ieri, de două ori, să-şi pună, după algoritm, oamenii în funcţii, până la nivelurile cele mai mici cu putinţă. Conform unor surse participante la discuţii, democrat-liberalii s-au arătat gata să discute şi să accepte propunerile pesediştilor, ca să nu mai tensioneze şi mai mult relaţiile dintre cele două partide.

1 afișare
Imaginea articolului Cum se fac numirile în Coaliţie: un popă la Turismul feroviar, Adrian Iovan sau „nu-ştim-cum-îl cheamă” la Tarom

Cum se fac numirile în Coaliţie: un popă la Turismul feroviar, Adrian Iovan sau „nu-ştim-cum-îl cheamă” la Tarom

Numai că discuţiile au luat o altă turnură după ce pesediştii si-au pus propunerile pe masă. Sursele citate au relatat că ministrul Transporturilor Radu Berceanu a fost şocat când a auzit propunerea lui Marian Vanghelie pentru Tarom: pilotul Adrian Iovan, fostul soţ al creatoarei de modă Romaniţa Iovan. Berceanu şi restul democrat-liberalilor s-au opus, contestând nu atât competenţa cât problemele de imagine ale acestuia din urmă cu câţiva ani, când a împuşcat mortal un hoţ care-i intrase în casă şi faptul că a avut conflicte cu piloţii. „Bine, am câte cinci propuneri pentru fiecare! Să vedem ce o să mai ai de zis”, i-a replicat Vanghelie.

 

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici