Cum şi-au pus piciorul în ghips baronii PSD chemaţi în Coliba lui Geoană

Mircea Geoană i-a chemat, vineri seara, pe şefii de filiale fideli la Poiana Braşov, pentru a face strategia de atac pentru azi, când este convocat Comitetul executiv al partidului, momentul care echivalează cu anunţarea candidaturilor.

7 afișări
Imaginea articolului Cum şi-au pus piciorul în ghips baronii PSD chemaţi în Coliba lui Geoană

Cum şi-au pus piciorul în ghips baronii PSD chemaţi în Coliba lui Geoană

Întâlnirea a început la Coliba haiducilor şi a continuat până târziu în noapte şi a doua zi, la un hotel. 33 de şefi locali au fost prezenţi în cele două zile cât au durat discuţiile, iar şase i-au confirmat sprijinul pe telefon.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici