Cum vrea reprezentanta României să câştige coroana la Miss Universe - VIDEO

2.000 de euro costă rochia cu care cea mai frumoasă româncă se va prezenta la proba de costum naţional la Sao Paolo, în lupta pentru coroana de Miss Universe 2011. "Sunt o Dracula feminină", spune Larisa Popa, tânăra ce mizează pe charismă şi naturaleţe pentru a câştiga concursul de frumuseţe.

17 afișări
Imaginea articolului Cum vrea reprezentanta României să câştige coroana la Miss Universe - VIDEO

Cum vrea reprezentanta României să câştige coroana la Miss Universe

Reprezentanta României la "Miss Universe", Larisa Popa, vrea să-şi intimideze concurenţa şi să câştige coroana de regină a frumuseţii. "Vreau să depăşesc performanţa obţinută de reprezentanta României în 1930, Mariana Mirică (n.r. clasată pe locul trei la această competiţie) şi să aduc în ţară prima coroană de Miss", spune tânăra în faţa camerei de filmat. "Nu mă tem", afirmă ea. "Nu plec ca să-mi fie frică de o altă concurentă", susţine aceasta. Mizează pe "charisma personală, pe isteţime" şi pe proba de costum naţional, ceva între Dracula şi Vlad Ţepeş.

Astfel, tânăra din Slatina va purta nu doar o rochie de organza din mătase naturală de culoare fucsia, ci şi o pelerină de vampir, cu liliac şi gheare pe un umăr. A fost ideea designerului care i-a pregătit ţinutele să facă legătura între Dracula şi România. Potrivit Ancăi Maxim, creatoarea lor, personajul Dracula "este demonic şi cunoscut în toată lumea. Nu există cineva să nu fi auzit de el". "Ideea este că mergem într-o ţară în care nimeni nu ne cunoaşte şi vrem să se facă legătura între Dracula şi România".

Citeşte mai multe despre cum vrea Larisa Popa că câştige Miss Universe pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici