Cumpăna lui Huidu.Povestea completă a cârcotaşului, care a fost la un pas de tragedie

Reporterii „Adevărul“ au fost pe pârtia de la Patch (Innsbruck) şi au reconstituit accidentul „cârcotaşului". Starea lui Şerban Huidu s-a îmbunătăţit semnificativ. Vedeta de la Prima TV a vorbit ieri cu familia şi a reuşit să mănânce fără ajutor.

13 afișări
Imaginea articolului Cumpăna lui Huidu.Povestea completă a cârcotaşului, care a fost la un pas de tragedie

Cumpăna lui Huidu.Povestea completă a cârcotaşului, care a fost la un pas de tragedie

La 27 decembrie, Şerban Huidu, Cristina şi Vlad Huidu, soţia şi fratele lui, şi alţi câţiva prieteni au plecat în Austria, la Innsbruck, pentru a petrece Revelionul. Şerban Huidu, un împătimit al schiului, a ales pârtia de la Patch, una dintre cele mai renumite zone pentru sporturi de iarnă. Aici s-au desfăşurat probe de schi alpin şi bob la Jocurile Olimpice de la Innsbruck.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici