Cuplul Bănică se destramă? De necrezut! Andreea Marin n-a mai văzut sex de muuult, de muuult…

De când a venit pe lume micuţa Ana Violeta, în cuplul Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. s-au instaurat certurile. Cei doi nu au însă discuţii în ceea ce priveşte creşterea copilului sau aranjatul mobilei în casă, ci, spun apropiaţii din cercurile de prieteni ai vedetelor, în legătură cu faptul că viaţa lor sexuală lasă de dorit de când Andreea Marin a născut.

1 afișare
Imaginea articolului Cuplul Bănică se destramă? De necrezut! Andreea Marin n-a mai văzut sex de muuult, de muuult…

Cuplul Bănică se destramă? De necrezut! Andreea Marin n-a mai văzut sex de muuult, de muuult…

Cu toate că acum Andreea Marin ar fi putut să-şi reia viaţa sexuală, aceasta refuză să-l mai lase pe Ştefan Bănică să se apropie de ea. Andreea a renunţat chiar la a dormi în acelaşi pat cu Ştefan, ei având acum paturi separate. Se pare că motivul pentru care vedeta nu îl mai vrea pe Bănică îl constituie faptul că a rămas cu mai multe kilograme în plus după naştere şi nu-i place să apară aşa în faţa soţului ei. Astfel, Andreea face acum eforturi deosebite să slăbească şi să revină într-un timp cât mai scurt la silueta ei de dinainte de a rămâne însărcinată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici