Curentul Emo s-a mutat la Bursă

BVB a consemnat în primul semestru al acestui an o pierdere de lichiditate de 40%, aceasta scăzând de la 21,5 milioane de euro pe zi, până la aproximativ 11 milioane de euro pe zi, pe fondul deprecierilor generalizate ale cotaţiilor, a precizat Farmache, preşedinte şi director general al Bursei, cu prilejul forumului "Piaţa de Capital" organizat, la hotelul Intercontinental din Bucureşti, de Finmedia şi BVB.

6 afișări
Imaginea articolului Curentul Emo s-a mutat la Bursă

Curentul Emo s-a mutat la Bursă

Pierderea lichidităţii reprezintă principala problemă a burselor la nivel mondial, însă pieţele emergente au demonstrat o vulnerabilitate mult mai ridicată în această privinţă.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici