Daca America rezista, criza se opreste in aprilie

Criza pietelor financiare internationale ar putea lua sfarsit in aprilie, dupa ce toate marile banci si companii de asigurari din lume isi vor fi dezvaluit rezultatele financiare pentru anul 2007. Este insa un scenariu optimist, spune Henning Esskuchen, analist-sef al Erste Bank, care ar putea fi spulberat de o recesiune a economiei Statelor Unite. Esskuchen spune ca nota de plata a crizei creditelor ipotecare va depasi 300 miliarde lei si nu poate fi usor compensata de injectii de bani in piata.

1 afișare
Imaginea articolului Daca America rezista, criza se opreste in aprilie

Daca America rezista, criza se opreste in aprilie

Miliardarul George Soros, care a intrat in legenda pietei financiare pentru ca a spulberat lira sterlina, avertizeaza ca economia americana va intra in recesiune si ca in general lumea va cunoaste cea mai brutala criza financiara de la al doilea razboi mondial incoace. Analistii indieni il banuiesc insa pe Soros ca a intrat in piata lor si le-a prabusit rupia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici