Dacă e derby, e scandal cu biletele!

Nici această ediţie a derby-ului Dinamo - Steaua nu este scutită de neînţelegeri, atunci când vine vorba despre reciprocitatea la bilete. Acum însă, povestea este un pic diferită. Dinamoviştii s-au înţeles cu rivalii lor pentru a le oferi acestora 676 de bilete contra cost, însă nu vor face acest lucru până când Liga Suporterilor Stelişti nu îşi va achita datoria către clubul din "Ştefan cel Mare".

3 afișări
Imaginea articolului Dacă e derby, e scandal cu biletele!

Dacă e derby, e scandal cu biletele!

Dar cum s-a ajuns aici? Sezonul trecut, ultraşii din Ghencea au primit acelaşi număr de tichete, însă nu au plătit contravaloarea lor nici până astăzi. În aceste condiţii, roş-albii le-au transmis fanilor stelişti că nu le vor da biletele dacă nu îşi primesc datoria. Este vorba despre suma de 10.140 RON, bani ce ar trebui să intre în contul "câinilor" până la sfârşitul săptămânii.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici