Dacă-i ordin, cu plăcere!

Secretarul general al Guvernului, Ilie Bolojan, a anunţat, ieri, că a oprit procedurile de evaluare a vilei Covasna, pentru care preşedintele Traian Băsescu a cerut scoaterea de pe lista imobilelor care vor fi vândute, urmând ca Guvernul să ia o decizie privind valorificarea acesteia.

1 afișare
Imaginea articolului Dacă-i ordin, cu plăcere!

Dacă-i ordin, cu plăcere!

"Pentru vila Covasna am stopat evaluarea şi am solicitat un raport cu privire la activitatea economică derulată de Regie faţă de această vilă. La şedinţa de Guvern de la finalul acestei luni sau cel mai târziu începutul lunii viitoare, va fi tranşat integral activul regiei", a spus Bolojan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici