'Dacă rămâne liber de contract, Giovani îl poate duce pe Mutu la Dinamo'

Gigi Becali a comentat ultima "boacănă" a lui Adrian Mutu, adăugând că este sigur că îşi va recupera datoria pe care fostul jucător al Fiorentinei o are la el. Nu exclude nici varianta unei veniri a "Briliantului" în Ghencea.

5 afișări
Imaginea articolului 'Dacă rămâne liber de contract, Giovani îl poate duce pe Mutu la Dinamo'

'Dacă rămâne liber de contract, Giovani îl poate duce pe Mutu la Dinamo'

"Alte treburi n-am decât să mă intereseze Mutu? O să-mi recuperez banii pe care mi-i datorează de la Giovani. Dacă vine Mutu la Steaua luăm campionatul. Dacă îl ai pe Adi în echipă uiţi de toate scandalurile. Nu se pune problema să vină totuşi, se va duce la o echipă mare.", a spus Becali.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici