Dacia a rămas fără benzină

Ieftine şi acceptabile din punct de vedere al performanţei (pentru nepretenţioşi) autoturismele fabricate la Mioveni nu mai pot susţine trustul din care fac parte, cu atât mai mult cu cât europenii nu mai consideră necesar să promoveze programele de înnoire a parcurilor auto.

3 afișări
Imaginea articolului Dacia a rămas fără benzină

Dacia a rămas fără benzină

Asta după ce ani în şir Grupul Renault a ieşit "pe plus" tocmai datorită exploziei Dacia pe piaţa europeană. Ulterior, după ce Germania şi Franţa, cel mai mare susţinător al programului Rabla, au renunţat la acest proiect, vânzările Dacia la nivel global au scăzut vertiginos.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici