Daciana va fi mămică la primăvară

Daciana Sârbu a confirmat căsătoria ei cu Victor Ponta abia după 11 luni de la fericitul eveniment, iar acum se pare că mai are o surpriză pentru cei care o cunosc: i-a crescut burtica.

1 afișare
Imaginea articolului Daciana va fi mămică la primăvară

Daciana va fi mămică la primăvară

Surse medicale din Capitală ne-au informat că tânăra politiciană este însărcinată în zece săptămâni, că sarcina merge bine şi că va deveni mămică în luna aprilie 2008, în zodia Berbecului. Aceleaşi surse ne-au informat că prima vizită la ginecolog a fost făcută la Strasbourg, unde Daciana este europarlamentar. Medicii spun că, viitoarea mămică ar trebui să ia deja în greutate şi că foarte curând se va vedea mai bine şi burtica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici