Dalli face bani şi din nămeţi

Firma care a pus stăpânire pe majoritatea locurilor de parcare din centrul Capitalei taxează şoferii, chiar dacă spaţiile administrate sunt încă sub zăpadă .

1 afișare
Imaginea articolului Dalli face bani şi din nămeţi

Dalli face bani şi din nămeţi

Cea mai mare parte din cele 2.500 de locuri de parcare aflate sub tutela Dalli au fost transformate în ultimele zile în locuri de depozitat zăpada. Nimic nu i-a împiedicat însă pe angajaţii firmei să-i taxeze pe şoferii care au fost nevoiţi să-şi înfingă maşinile în nămeţii de pe "teritoriul" Dalli. Unii bucureşteni care au fost nevoiţi să-şi parcheze ieri autoturismele pe locurile administrate de către firma Dalli s-au ars de două ori. Odată ajuns pe spaţiile însemnate cu plăcuţa Dalliului, şoferul s-a şi trezit cu o chitanţă sub nas, pe care trebuia s-o plătească, deşi nămeţii erau cât casa pe aşa-zisul loc de parcare. Nici n-a scos bine banii din buzunar, că a şi venit poliţia să-l amendeze, pentru că autoturismul parcat încurca traficul. „Eram pe Calea Victoriei, când un şofer a fost amendat de un agent de poliţie chiar după ce parcase pe un maldăr de zăpadă, în dreptul căruia scria Dalli", a povestit Daniel, şofer din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici