Dan Ionescu lasa GE pentru a-si face propriul business

Dan Ionescu, reprezentantul General Electric in Romania, va parasi compania, cel mai probabil la finele anului, si isi va deschide propria afacere. "Ma voi retrage din General Electric si voi incepe un business propriu, in domeniul serviciilor financiare", a declarat Dan Ionescu, directorul executiv al General Electric pentru Europa de Sud-Est, pozitie din care coordoneaza activitatile din 12 ¬tari.

1 afișare
Imaginea articolului Dan Ionescu lasa GE pentru a-si face propriul business

Dan Ionescu lasa GE pentru a-si face propriul business

General Electric este a doua companie din lume, dupa valoarea de piata, cu o capitalizare bursiera de 396,2 miliarde dolari. El a mai spus ca inlocuitorul sau va fi tot un roman, angajat recent in structurile General Electric si caruia ii va transfera atributiile pana la sfarsitul anului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici