Dan Voiculescu îl recunoaşte pe „Felix“

Stenogramele discuţiei dintre liderul PC şi membrii CNSAS: poveşti cu securişti şi lipsa consensului într-un verdict.

1 afișare
Imaginea articolului Dan Voiculescu îl recunoaşte pe „Felix“

Dan Voiculescu îl recunoaşte pe „Felix“

De ce natura aceasta este totuşi atât de vitregă, meschină şi sgârcită cu oamenii atunci când îi înzestrează fizic şi psihic, deobicei compensatoriu, deci neoferindu-le din plin, totul? Aşa şi cu tov. Voiculescu Dan, băiat tânăr, viguros, cu un fizic agreabil, simpatic, dar... peltic, atât fizic, cât şi psihic“. Fragmentul anterior face parte dintr-o notă informativă asupra activităţii cotidiene a fostului economist la Serviciul Export V materiale izolatoare Vitrocim, actualul om de afaceri prosper Dan Voiculescu.

 

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici