Dana Deac: «Suferinţa e sfâşietoare»

La patru luni de la dificila intervenţie chirurgicală suferită la Viena, Dana Deac a povestit, în premieră pentru revista “Story”, cum a reuşit să învingă un cancer cu care a fost diagnosticată în octombrie anul trecut. Fire puternică şi luptătoare, Dana a mărturisit că experienţa a fost atât de traumatizantă, încât a fost la un pas de a se sinucide.

1 afișare
Imaginea articolului Dana Deac: «Suferinţa e sfâşietoare»

Dana Deac: «Suferinţa e sfâşietoare»

Deşi medicii au asigurat-o că acum e în proporţie de 90% vindecată, Dana trăieşte zi de zi cu spaima revenirii bolii în orice moment, ultimul an fiind de departe cel mai traumatizant din viaţa ei, mai ales că au fost momente când ideea sinuciderii i-a trecut ca un fulger prin minte: “Cel mai greu e să gestionezi un organism otrăvit, iar otrăvurile picurate în sânge ajung să te afecteze mental. Eu am avut tendinţa de suicid”, a mărturisit jurnalista.

 

Citeste toata stirea pe www.click.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici