Dani Oţil, impertinent cu Gigi Mulţescu

Vedeta Antenei 1 a fost, în urmă cu trei săptămâni, la o partidă de fotbal în sală la care era prezent şi Gigi Mulţescu. În loc să se bucure de faptul că are ocazia să bată mingea alături de un fost internaţional, Oţil s-a enervat foarte tare când Mulţescu i-a împărtăşit câteva dintre legile nescrise ale jocului.

6 afișări
Imaginea articolului Dani Oţil, impertinent cu Gigi Mulţescu

Dani Oţil, impertinent cu Gigi Mulţescu

„Balonul” de lângă patinoarul naţional e un loc cunoscut unde foşti sportivi, dar şi artişti fac din când în când câte o miuţă. Oficialii FRF Ionuţ Lupescu şi Florin Prunea vin destul de des acolo. În urmă cu trei săptâmâni a fost pentru un pic de mişcare şi fostul jucător şi antrenor al lui Dinamo, Gigi Mulţescu. În echipa adversă era Dani Oţil.

Citeşte toată ştirea pe www.ziarulring.ro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici