Datornicii de lux ai României. Fiscul a pus ochii pe miliardarii care nu-şi plătesc datoriile la stat. Vezi peste cine a trimis Blejnar “portăreii”

Miliardari din toate topurile, uniţi-vă! Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a luat în vizor mai mulţi afacerişti de top ai Ro­mâ­niei care au rămas în urmă cu plata taxelor către stat.

4 afișări
Imaginea articolului Datornicii de lux ai României. Fiscul a pus ochii pe miliardarii care nu-şi plătesc datoriile la stat. Vezi peste cine a trimis Blejnar “portăreii”

Datornicii de lux ai României. Fiscul a pus ochii pe miliardarii care nu-şi plătesc datoriile la stat. Vezi peste cine a trimis Blejnar “portăreii”

Instituţia condusă de Sorin Blejnar a trimis "portăreii" după nume gre­le precum Ioan Niculae, Ovidiu Ten­der sau fraţii Micula, potrivit unei analize efecutată de revista Săp­tă­mâ­na Financiară. Fraţii Ioan şi Viorel Micula ocupă prima poziţie în topul datornicilor de lux.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici