De Anul Nou, Diana Sucu va naste al doilea baietel

In urma cu doi ani, Diana Sucu i-a facut sotului sau, Dan Sucu, cel mai frumos dar pe care putea sa i-l faca: l-a adus pe lume pe Dan Matei, baietelul pe care fericitul tata si l-a dorit cu ardoare.

7 afișări
Imaginea articolului De Anul Nou, Diana Sucu va naste al doilea baietel

De Anul Nou, Diana Sucu va naste al doilea baietel

Acum, bucuria s-a dublat. Diana este insarcinata in luna a sasea si stie deja ca si al doilea copil al sau va fi tot baietel. “Dumnezeu a fost generos cu noi si ne-a indeplinit visul pentru a doua oara. Sotul meu si-a dorit toata viata un baietel – spune Diana Sucu – si acum il va avea pe al doilea!”

 

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici