De ce am pierdut investitia Mercedes in fata Ungariei

Romania a ratat atragerea concernului auto german Daimler pentru constructia unei fabrici de 800 mil. euro, nemtii optand dupa mai multe luni de analiza pentru amplasarea noii capacitati de productie in Ungaria, la 80 km de Budapesta.

3 afișări
Imaginea articolului De ce am pierdut investitia Mercedes in fata Ungariei

De ce am pierdut investitia Mercedes in fata Ungariei

"In Romania nu putem avea controlul timpilor de livrare", au stabilit expertii germani, potrivit unor surse oficiale apropiate negocierilor. Verdictul in urma evaluarii celor doua alternative nu a putut fi combatut de autoritatile romane decat cu promisiuni.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici